Опис страв

Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 Інформація про страву.
1)      Назва харчового продукту; САЛАТ З КАПУСТИ З ЗЕЛЕНИМ ГОРОШКОМ
2)      перелік інгрудієнтів;

3)

Капуста білокачанна, горошок зелений свіжоморожений, олія ароматна, олія соняшникова рафінована , мяти листя сушене, орегано сушений, насіння сояшника чищене, сіль харчова.
4)      речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість;
5)      кількість певних інгрідієнтів; Капуста білокачанна – 83 гр, горошок – 9 гр.,
6)      кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 100 гр.
7)      мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; Не більше 4- ох годин
8)      будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
9)      найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

10)  інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
11)  інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 2,25 г
Жири 6,95 г
З них : насичені
Вуглеводи 6,06
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 95,92 кКал

 

Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 Інформація про страву.
1)      Назва харчового продукту; САЛАТ З КАПУСТИ З ЗЕЛЕНИМ ГОРОШКОМ

 

 

Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 Інформація про страву.
1.      Назва харчового продукту; САЛАТ З КАПУСТИ ТА НАСІННЯ СОНЯШНИКОВОГО
2.       перелік інгрудієнтів; Капуста білокачання. Горошок зелений., соус «Ароматна олія», насіння соняшникове, сіль йодована.
3.      речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість;
4.      кількість певних інгрідієнтів; Капуста – 77,8 гр, горошоу зелений – 6.9 гр. соус «Ароматна олія» – 2.7 гр.
5.      кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 75 гр
6.      мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; Термін придатності – 1 година.
7.      будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; Температура подачі +8С, умови зберігання – при  t +4…+8С
8.      найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

 10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
12.інформація про поживну цінність харчового продукту Маса порції- 75 гр.

 

Білки 2,2 г
Жири 4,9 г
З них : насичені
Вуглеводи 3,9
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 70,8 кКал

 

 

Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 Інформація про страву.
1.      Назва харчового продукту; ШПУНДРА З КУРКОЮ
2.       перелік інгрудієнтів; Філе куряче .буряк столовий, цибуля, цікор, часник,крохмал кукурудзяний, чорний перець, лимонний сік, олія рафінована. Вершкове масло, хмелі-сунелі.
3.      речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Вершкове масло – лактоза.
4.      кількість певних інгрідієнтів; Філе куряче- 70,1г..буряк столовий – 46,9 гр, цибуля – 11,9гр, цікор – 2,0 гр, часник – 1,3 гр,крохмал кукурудзяний -4,0 гр, чорний перець – 0.1 гр, лимонний сік – 3,0 гр, олія рафінована – 2,0 гр., вершкове масло–1,0 гр, хмелі-сунелі–1,0гр.
5.      кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 100 гр
6.      мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; Термін придатності – не більше 2 годин.
7.      будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; Температура подачі +65-75С, умови зберігання – при  t +4…+8С
8.      найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

 10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
12.інформація про поживну цінність харчового продукту Маса порції- 100 гр.

 

Білки 15,6г
Жири 4,4 г
З них : насичені
Вуглеводи 10,1
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 143,8 кКал

 

 

Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 Інформація про страву.
1.      Назва харчового продукту; БУЛГУР ( розсипчатий)
2.       перелік інгрудієнтів; Булгур, вода питна, сіль, олія соняшникова
3.      речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Булгур – глютен.
4.      кількість певних інгрідієнтів; Булгур 48,0 гр , вода питна – 86.4 гр, сіль – 0,4 гр, олія соняшникова – 3,6 грн.
5.      кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 120 гр
6.      мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; Термін придатності – не більше 2 годин.
7.      будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; Температура подачі +65С
8.      найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

 10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
12.інформація про поживну цінність харчового продукту Маса порції- 100 гр.

 

Білки 3,7г
Жири 3,8 г
З них : насичені
Вуглеводи 22,3г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 132,0 кКал

 

 

Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 Інформація про страву.
1.      Назва харчового продукту; РИБНІ НАГЕТСИ.
2.       перелік інгрудієнтів; Філе риби зі шкірою промислового виробництва, хліб цільнозерновий, сіль, яйця курячі, борошно пшеничне, сухарі панірувальні, олія,.
3.      речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Риба, хліб – глютен, яйця, борошно пшеничне – глютен, сухарі панірувальні – глютен..
4.      кількість певних інгрідієнтів; Філе риби зі шкірою промислового виробництва 66,5 гр, хліб цільнозерновий – 17,5 гр, сіль – 0,2 гр, яйця курячі – 5.6 гр, борошно пшеничне – 5,6 гр, сухарі панірувальні – 7,0 гр, олія – 1,4 гр.
5.      кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 70 гр
6.      мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; Термін придатності – не більше 2 годин.
7.      будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; Температура подачі +65-75С.
8.      найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

 10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
12.інформація про поживну цінність харчового продукту Маса порції- 100 гр.

 

Білки 11,3 г
Жири 2,2 г
З них : насичені
Вуглеводи 14,5 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 113,8 кКал

 

Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 Інформація про страву.
1.      Назва харчового продукту; САЛАТ З МОРКВИ ТА КАПУСТИ ЗІ СМЕТАННО-ХРОНОВИМ СОУСОМ
2.       перелік інгрудієнтів; Морква столова, капуста білокачанна, сметана 20% жирності, соус «Хрін», сіль. сік лимона, цукор
3.      речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Сметана – лактоза.
4.      кількість певних інгрідієнтів; Морква столова – 80 гр, капуста білокачанна – 28,0 гр, сметана 20% жирності – 15,0 гр, соус «Хрін» – 1,0 гр, сіль – 0.3 гр. сік лимона – 2,0 гр, цукор – 1,0 гр.
5.      кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 100 гр
6.      мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; Термін придатності – не більше 1 годин.
7.      будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; Температура подачі +8 С, умови зберігання – при  t +4…+8С
8.      найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

 10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
12.інформація про поживну цінність харчового продукту Маса порції- 100 гр.

 

Білки 1,9 г
Жири 7,45 г
З них : насичені
Вуглеводи 9,43 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 112,25 кКал

 

 

 

Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 Інформація про страву.
1.      Назва харчового продукту; КУРКА ЗАПЕЧЕНА В СОУСІ «ІМБИРНОМУ»
2.       перелік інгрудієнтів; Стегно куряче, вода питна, крохмаль кукурудзяний, цукор, імбир сухий мелений, сіль, олія соняшникова.
3.      речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість;
4.      кількість певних інгрідієнтів; Стегно куряче – 102,0 гр , вода питна – 9,3 гр, крохмаль кукурудзяний – 1,5 гр, цукор – 1.5 гр, імбир сухий мелений – 1,2 гр, сіль – 0,2 гр, олія соняшникова – 0,6 гр.
5.      кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 60 гр
6.      мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; Термін придатності – не більше 2 годин з моменту приготування.
7.      будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; Температура подачі +65-75 С.
8.      найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

 10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
12.інформація про поживну цінність харчового продукту Маса порції- 100 гр.

 

Білки 13,6 г
Жири 6.7 г
З них : насичені
Вуглеводи  3,6 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 132 кКал

 

 

Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 Інформація про страву.
1.      Назва харчового продукту; ОВОЧІ ПРИПУЩЕНІ З СОУСОМ «БЕШАМЕЛЬ»
2.       перелік інгрудієнтів; Морква столова, горошок зелений, капуста білокачанна, соус «Бешамель», сіль йодована
3.      речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Соус «Бешамаль» – лактоза, глютен
4.      кількість певних інгрідієнтів; Морква столова – 53,3 гр, горошок зелений, – 30,0 капуста білокачанна -25,0 гр, соус «Бешамель» 25.0 гр, сіль  0,3 гр -.
5.      кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 100 гр
6.      мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; Термін придатності – не більше 2 годин з моменту приготування.
7.      будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; Температура подачі +65 С.
8.      найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

 10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
12.інформація про поживну цінність харчового продукту Маса порції- 100 гр.

 

Білки 4,1 г
Жири 2.7 г
З них : насичені
Вуглеводи 7,4 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 86,2 кКал

 

 

 

Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 Інформація про страву.
1.      Назва харчового продукту; ГРЕЧАНА КАША З ЧЕБРЕЦЕМ.
2.       перелік інгрудієнтів; Каша гречана, вода питна,сіль йодована, чебрець сухий, масло вершкове
3.      речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Масло вершкове – лактоза.
4.      кількість певних інгрідієнтів; Каша гречана – 57,1, вода питна – 85,2 гр,сіль йодована – 0,4 гр, чебрець сухий – 0,2 гр, масло вершкове – 2,5 гр.
5.      кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 120 гр
6.      мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; Термін придатності – не більше 2 годин з моменту приготування.
7.      будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; Температура подачі +65 С.
8.      найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

 10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; Зберігати не більше 2 годин на марміті.
12.інформація про поживну цінність харчового продукту Маса порції- 120 гр.

 

Білки 4,1 г
Жири 3,1 г
З них : насичені
Вуглеводи  24,1 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 132,7 кКал

 

Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 Інформація про страву.
1.      Назва харчового продукту; РИС РОЗСИПЧАСТИЙ З ОРЕГАНО.
2.       перелік інгрудієнтів; Рисова крупа, вода питна. сіль йодована, вершкове масло, орегано сушений.
3.      речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Масло вершкове – лактоза.
4.      кількість певних інгрідієнтів; Рисова крупа – 43,4 гр, вода питна – 90.0 гр. сіль йодована – 0,4, вершкове масло – 3,0 гр, орегано сушений – 0,6 гр.
5.      кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 120 гр
6.      мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; Термін придатності – не більше 2 годин з моменту приготування.
7.      будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; Температура подачі +65-75 С.
8.      найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

 10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; Зберігати не більше 2 годин з моменту приготування на марміті.
12.інформація про поживну цінність харчового продукту Маса порції- 120 гр.

 

Білки 3,7 г
Жири 2,9 г
З них : насичені
Вуглеводи  30,2 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 163,6 кКал

 

Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 Інформація про страву.
1.      Назва харчового продукту; САЛАТ З ЯЄЦЬ ТА ЗЕЛЕНОГО ГОРОШКУ.
2.       перелік інгрудієнтів; Яйця, горошок свіжеморожений, сіль йодована, олія соняшникова, сік лимонний .
3.      речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Яйця.
4.      кількість певних інгрідієнтів; Яйця – 1 шт, горошок свіжеморожений – 60, гр, сіль йодована – 0,3 гр, олія соняшникова – 3,0 гр, сік лимонний – 0,5 гр.
5.      кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 100 гр
6.      мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; Термін придатності – не більше 1 годин з моменту приготування.
7.      будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; Температура подачі +8 С. Умови зберігання при t +4…+8С
8.      найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

 10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
12.інформація про поживну цінність харчового продукту Маса порції- 100 гр.

 

Білки 7,9 г
Жири 7,35 г
З них : насичені
Вуглеводи 7,5 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 127,9 кКал

 

Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 Інформація про страву.
1.      Назва харчового продукту; СОУС «БЕШАМЕЛЬ».
2.       перелік інгрудієнтів; Борошно пшеничне цільнозернове, масло вершкове, молоко коровяче2,5%, мускатний горіх. сіль йодована. .
3.      речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Борошно – глютен, масло, молоко – лактоза..
4.      кількість певних інгрідієнтів; Борошно пшеничне цільнозернове – 5,3 гр, масло вершкове – 2,0 гр, молоко коровяче 2,5% – 95,0 гр, мускатний горіх – 0.6 гр. сіль йодована – 0.3 гр.
5.      кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 100 гр
6.      мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; Термін придатності – не більше 1 годин з моменту приготування.
7.      будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; Температура подачі +8 С. Умови зберігання при t +4…+8С
8.      найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

 10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
12.інформація про поживну цінність харчового продукту Маса порції- 100 гр.

 

Білки 3,4 г
Жири 4,7 г
З них : насичені
Вуглеводи 8,9 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 84,8 кКал

 

Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 Інформація про страву.
1)      Назва харчового продукту;  САЛАТ З МОРКВИ, КАРРІ ТА СОУСА « ВІНЕГРЕТ»
2)      перелік інгрідієнтів; Морква, каррі мелена. соус « Вінегрет»( оцет 9%, гірчиця харчова, олія соняшникова, сіль йодована,цукор)

 

3)      речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Гірчиця , лактоза
4)      кількість певних інгрідієнтів; Морква -121 гр., Каррі   мелена- 0,5 гр., Сіль йодована-0,3 гр.

Соус « Вінегрет» ( Оцет 9%-0,2 гр, гірчиця харчова-0,4 гр., олія соняшникова 3,0 гр., сіль йодована -0,1 гр., цукор- 0,2 гр.)

 

5)      кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 100 гр.
6)      мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; 1 година
7)      будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)      найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)      інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
10)  інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 1,01 г
Жири 3,63 г
З них : насичені
Вуглеводи 7,45
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 66,71 кКал

 

 

   
Вимоги законодавства пункти ст. 6ЗУ2639 Інформація про страву
1)      Назва харчового продукту; Омлет
2)      перелік інгрідієнтів; Яйце куряче, молоко 2,5%, крохмаль кукурудзяний, сіль йодована, олія соняшникова рафінована.

 

3)      речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Глютен або його сліди,лактоза, молочні продукти, яйця.
4)      кількість певних інгрідієнтів; Яйце куряче-1 шт, молоко 2,5%-7,5 гр., борошно-5,0 гр., сіль йодована-0,2., олія соняшникова рафінована-0,3 гр.

 

 

5)      кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 50 гр.
6)      мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; 30 хв.
7)      будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)      найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)      інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
10)  інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 5,4 г
Жири 6,9 г
З них : насичені
Вуглеводи 3,7
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 97,9 кКал

 

 
   
Вимоги законодавства пункти ст. 6ЗУ2639 Інформація про страву
1)Назва харчового продукту; Макарони відварені
2)перелік інгрідієнтів; Макаронні вироби

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Глютен або його сліди,лактоза, молочні продукти, яйця.
4)кількість певних інгрідієнтів; Макаронні вироби-4,08гр

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 120 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; Не більше 4-ох годин
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 4,9 г
Жири 1,6 г
З них : насичені
Вуглеводи 34,32 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 165кКал

 

 

 

 
Вимоги до законодавства пункти ст. 6 ЗУ 2639 Інформація про страву
      1)Назва продукту); Салат із буряка з сметаною
2)перелік інгрідієнтів; Буряк , сметана, сіль йодована, перець чорний,хмелі сунелі.

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; лактоза, молочні продукти
4)кількість певних інгрідієнтів; Буряк-113 гр , сметана-16гр, сіль йодована-3 гр, перець чорний-1 гр.,хмелі сунелі-2гр.

 

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 100 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; 1 год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 1,82 г
Жири 3,37 г
З них : насичені
Вуглеводи 8,63 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 71,63 кКал

 

   
Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639 Інформація про страву
      1)Назва продукту); Курка тушкована в соусі гуляш з кмином
2)перелік інгрідієнтів; Філе куряче, томатна паста, кмин сухий(зерна), сіль йодована, паприка мелена, цукор, олія соняшникова.

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість;
4)кількість певних інгрідієнтів; Філе куряче-70гр., томатна паста-10 гр., кмин сухий(зерна)-3 гр., сіль йодована-2 гр., паприка мелена-6 гр., цукор-0,7гр., олія соняшникова-1 гр.

 

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 70 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; Не більше 2  год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 15,2 г
Жири 3,5г
З них : насичені
Вуглеводи 2,5 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 110 кКал
 

 

 

Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639

 

 

 

Інформація про страву

      1)Назва продукту); Картопляне пюре з орегано
2)перелік інгрідієнтів; Картопля, орегано сухий, масло вершкове молок, сіль йодована.

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Молочні продукти, лактоза
4)кількість певних інгрідієнтів; Картопля-160 гр., орегано сухий-0,3 гр., масло вершкове-2,4 гр., молоко-18 гр., сіль йодована-0,4гр.

 

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 120 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; Не більше 2  год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 2,85 г
Жири 8,36 г
З них : насичені
Вуглеводи 21,12 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 171,26 кКал
 

 

 

 

 

Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639

 

 

 

 

 

Інформація про страву

      1)Назва продукту); Чай з молоком
2)перелік інгрідієнтів;  

Чорний чай, молоко 2,5%, ванільний цукор.

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Молочні продукти, лактоза
4)кількість певних інгрідієнтів;  

Чорний чай-0,6 гр., молоко 2,5%-120 гр, ванільний цукор-0,6 гр.

 

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 200 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; Не більше 1-2  год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 3,75 г
Жири 4,05 г
З них : насичені
Вуглеводи 6,36 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 76,86 кКал
Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639 Інформація про страву
      1)Назва продукту); Салат з запеченої капусти та родзинок
2)перелік інгрідієнтів; Капуста білокачанна, сік лимона, олія соняшникова, сіль йодована, родзинки, горіх мускатний мелений.

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість;
4)кількість певних інгрідієнтів;  

Капуста білокачанна-103 гр., сік лимона-0,8 гр., олія соняшникова-2,6 гр., сіль йодована-0,2 гр., родзинки-6,9 гр., горіх мускатний мелений-0,15 гр..

 

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 75 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; 1 год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 1,9 г
Жири 7,45 г
З них : насичені
Вуглеводи 9,43 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 112,25кКал
Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639 Інформація про страву
      1)Назва продукту); Куліш з курячим м»ясом
2)перелік інгрідієнтів; Філе куряче , крупа пшоняна , цибуля ріпчаста , морква, часник сухий , сіль йодована , перець чорний мелений, паприка мелена куркума мелена, томатна паста, олія рослинна рафінована ,вершкове масло.

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Лактоза, молочні продукти
4)кількість певних інгрідієнтів;  

Філе куряче-70гр., крупа пшоняна-39 гр., цибуля ріпчаста-15 гр., морква-16,8 гр.,часник сухий-0,9 гр., сіль йодована-0,5гр., перець чорний мелений-0,2 гр., паприка мелена-0,5 гр., куркума мелена-3,6 гр., томатна паста-3,6 гр., олія рослинна рафінована-3,6 гр.,вершкове масло-1,8 гр..

 

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 180 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; Не більше 2-ох год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 15,8 г
Жири 12,60 г
З них : насичені
Вуглеводи 27,50 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 277,50кКал
Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639 Інформація про страву
      1)Назва продукту); Какао з молоком
2)перелік інгрідієнтів; Какао-порошок, молоко 2,5%.

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Лактоза, молочні продукти
4)кількість певних інгрідієнтів;  

Какао-порошок-1,53 гр., молоко 2,5%- 85 гр..

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 180 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; 1 год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 6,08 г
Жири 5,36 г
З них : насичені
Вуглеводи 9,55 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 109,91кКал

 

 

 

 

 

 

Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639 Інформація про страву
      1)Назва продукту); Салат з моркви, сиру та сметаною
2)перелік інгрідієнтів;  

Морква, сир твердий, сметана, сіль йодована.

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Лактоза, молочні продукти
4)кількість певних інгрідієнтів;  

Морква-100 гр., сир твердий-13 гр., сметана-12 гр., сіль йодована0,3 гр.

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 100 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; 1  год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 4,57 г
Жири 7,17 г
З них : насичені
Вуглеводи 7,88 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 112,16кКал

 

 

 

 

 

Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639 Інформація про страву
      1)Назва продукту); Запечена риба з морквою та цибулею у соусі «Бешамель»
2)перелік інгрідієнтів;  

Хек с\м, сіль йодована, перець чорний мелений, морква, цибуля, гвоздика суха мелена,олія соняшникова для змащування деко.

Соус « Бешамель»( борошно пшеничне, масло вершкове, молоко 2,5%, мускатний горіх, сіль йодована).

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Риба, глютен  або його сліди , лактоза, молочні продукти
4)кількість певних інгрідієнтів; Хек с\м-70 гр., сіль йодована-0,2гр., перець чорний мелений-0,1 гр., морква-7,5 гр., цибуля-7 гр., гвоздика суха мелена-0,1 гр.,олія соняшникова для змащування деко-1,2 гр..

Соус « Бешамель»-9 гр.( борошно пшеничне-0,5 гр.масло вершкове-0,2гр., молоко 2,5%-9гр., мускатний горіх-0,06гр., сіль йодована0,03 гр.).

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 60 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; 2  год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 8,60 г
Жири 3,20 г
З них : насичені
Вуглеводи 5,30 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 69,90кКал
 

Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639

 

Інформація про страву

      1)Назва продукту); Рис з кмином
2)перелік інгрідієнтів;  

Крупа рисова, сіль йодована, кмин сухий  ( зерно), вершкове масло.

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Молочні продукти, лактоза
4)кількість певних інгрідієнтів;  

Крупа рисова-43 гр., сіль йодована-0,4 гр., кмин сухий  ( зерно)-0,6 гр., вершкове масло-3гр.

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 120 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; Не більше 2  год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 3,7 г
Жири 3,0 г
З них : насичені
Вуглеводи 30,20 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 164,10 кКал
 

 

 

Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639

 

 

 

Інформація про страву

      1)Назва продукту); Салат з моркви з родзинками та сметаною
2)перелік інгрідієнтів; Морква ,родзинки,  сметана 20%, кориця мелена, цукор

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Молочні продукти, лактоза
4)кількість певних інгрідієнтів; Морква-97,3гр. ,родзинки-10,2 гр. сметана 20%-15 гр., кориця мелена-0,3 гр., цукор-3, гр..
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 100 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; 1  год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 1,85 г
Жири 3,94 г
З них : насичені
Вуглеводи 20,33 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 124 кКал
 

 

 

 

 

 

Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639

 

 

 

 

 

 

Інформація про страву

      1)Назва продукту); Запіканка сирна з бананом та сметаною
2)перелік інгрідієнтів; Сир кисломолочний, крупа манна, цукор, банан свіжий, олія соняшникова рафінована, сухарі панірувальні, сметана, ванільний цукор, куркума, сметана для подачі.

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Молочні продукти, лактоза, глютен
4)кількість певних інгрідієнтів; Сир кисломолочний-100 гр., крупа манна-8 гр., цукор-8 гр., банан свіжий-90 гр., олія соняшникова рафінована-1,8 гр., сухарі панірувальні- 5,4 гр., сметана-5,4гр, ванільний цукор-0,4 гр., куркума-0,9гр., сметана для подачі-15 гр.

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 180 гр./15гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; 1  год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 17,5 г
Жири 14,3 г
З них : насичені
Вуглеводи 25,9 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 303,2 кКал
 

Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639

 

Інформація про страву

      1)Назва продукту); Узвар з суміші сухофруктів ( без цукру)
2)перелік інгрідієнтів; Сухофрукти.

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість;
4)кількість певних інгрідієнтів; Сухофрукти-22,5 гр.

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 150 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; 2-3  год. після охолодження
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 0,2 г
Жири 0,7 г
З них : насичені
Вуглеводи 18,7 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 80,8 кКал
 

 

 

 

 

 

 

 

Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639

 

 

 

 

 

 

 

 

Інформація про страву

      1)Назва продукту); Йогурт. Молоко та молочні продукти
2)перелік інгрідієнтів; йогурт
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Молочні продукти, лактоза
4)кількість певних інгрідієнтів; Йогурт-0,125
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 125гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; 1-2 год. з моменту порціонування
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 4 г
Жири 3 г
З них : насичені
Вуглеводи 10 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 86 кКал
   
 

 

 

 

 

Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639

 

 

 

 

 

Інформація про страву

      1)Назва продукту); Фрукти. Десертні страви
2)перелік інгрідієнтів; Апельсин,Банан, Мандарин,Яблуко

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість;
4)кількість певних інгрідієнтів; Апельсин-100 гр. банан-100гр., мандарин-100гр., яблуко-100 гр.

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 100 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; Нарізані фрукти зберіганню не підлягають, після механічної кулінарної обробки відразу реалізовуються.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 1,5 г
Жири 0,2 г
З них : насичені
Вуглеводи 21,8 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 95  кКал
 

 

 

 

 

Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639

 

 

 

 

 

Інформація про страву

      1)Назва продукту); Курячі нагетси
2)перелік інгрідієнтів; Філе куряче, перець чорний мелений, сіль йодована, хліб цільнозерновий, борошно пшеничне, яйця курячі, молоко пастеризоване, панірувальні сухарі, олія соняшникова для деко.

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Глютен або його сліди, молочні продукти, лактоза, яйця
4)кількість певних інгрідієнтів; Філе куряче-68 гр., перець чорний мелений-0,1 гр., сіль йодована-0,3 гр., хліб цільнозерновий-8,5 гр., борошно пшеничне-8,5 гр., яйця курячі-0,3шт., молоко пастеризоване-6,8 гр., панірувальні сухарі-8,5 гр, олія соняшникова для деко1,3 гр..

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 85 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; Не більше 2-ох  год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 15,10 г
Жири 7,70 г
З них : насичені
Вуглеводи 17,70 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 186,3  кКал
 

 

 

Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639

 

 

 

Інформація про страву

      1)Назва продукту); Соус « Кетчуп»
2)перелік інгрідієнтів; Томатна паста, гвоздика ціла суха, цукор, сіль йодована, крохмаль картопляний, часник сухий.

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Глютен або його сліди,молочні продукти, лактоза, яйця.
4)кількість певних інгрідієнтів; Томатна паста-5,3 гр., гвоздика ціла суха-0,1гр., цукор-1,3 гр., сіль йодована-0,1 гр., крохмаль картопляний-0,7 гр., часник сухий-0,8 гр.

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 25гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; 1 -2 год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 0,3 г
Жири 0,00 г
З них : насичені
Вуглеводи 3,0 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 13,2  кКал
 

 

 

 

Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639

 

 

 

 

Інформація про страву

      1)Назва продукту); Овочева паелья з куркумою
2)перелік інгрідієнтів;  

Олія соняшникова, морква, циуля, крупа рисова,куркума мелена, масло вершкове., томатна паста., сіль йодована

Овочевий бульйон ( морква, селера., цибуля., часник сухий., лист лавровий, перець духм»яний, перець чорний мелений.)

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Молочні продукти, лактоза,селера
4)кількість певних інгрідієнтів; Олія соняшникова-2,4 гр. , морква- 16 гр., цибуля-14 гр, крупа рисова-36гр., куркума мелена-0,7 гр., масло вершкове-1,8 гр., томатна паста-3,8 гр., сіль йодована-0,4 гр.

Овочевий бульйон -84 гр.( морква-6 гр., селера-6 гр., цибуля-2 гр., часник сухий-1 гр., лист лавровий, перець духм»яний, перець чорний мелений.)

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 120гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; 2 год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 3,5 г
Жири 4,4 г
З них : насичені
Вуглеводи 26,5 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 160,60кКал
   

 

      1)Назва продукту); Печеня по-домашьому з куркою
2)перелік інгрідієнтів; Філе куряче, морква,картопля,олія соняшникова, вершкове масло, цибуля, сіль йодована, коріандр сухий, перець чорний мелений, томатна паста.

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Молочні продукти, лактоза
4)кількість певних інгрідієнтів;  

Філе куряче-72 гр., морква-18 гр.,картопля-152 гр.,олія соняшникова-3,6 гр., вершкове масло-1,8 гр., цибуля-16 гр, сіль йодована-0,5 гр., коріандр сухий-4 гр., перець чорний мелений-0,2 гр, томатна паста-9 гр.

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 180 гр..
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; Не більше 2-ох  год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 17,50 г
Жири 7,10 г
З них : насичені
Вуглеводи 22 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 228,6кКал

 

Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639 Інформація про страву
Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639 Інформація про страву
      1)Назва продукту); Напій « Ранок» з молоком
2)перелік інгрідієнтів; Напій « Ранок», молоко 2,5%.

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Лактоза, молочні продукти
4)кількість певних інгрідієнтів; Напій « Ранок»-5 гр., молоко 2,5%- 85 гр..

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 200 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; 1 год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 3,75  г
Жири 3,05 г
З них : насичені
Вуглеводи 6,36 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 76,86 кКал

 

 

 

 

 

 

 

Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639 Інформація про страву
      1)Назва продукту); Салат з моркви, яблук та соусом вінегрет
2)перелік інгрідієнтів; Морква , яблуко. Соус « Вінегрет»( оцет 9%, гірчиця харчова, олія соняшникова, сіль йодована, цукор.)

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Гірчиця.
4)кількість певних інгрідієнтів;  Морква-75 гр. , яблуко-47 гр.. Соус « Вінегрет»( оцет 9%-0,2 гр., гірчиця харчова-0,4 гр., олія соняшникова-3 гр., сіль йодована-0,1 гр., цукор-0,2 гр.)

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 100 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; 1 год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 0,74  г
Жири 3,61 г
З них : насичені
Вуглеводи 9,71 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 74,25кКал.

 

 

 

 
Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639 Інформація про страву
      1)Назва продукту); Фрикаделькі рибні
2)перелік інгрідієнтів; Мінтай с\м, цибуля, яйця курячі, сіль йодована, перець чорний мелений.

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Риба, яйця
4)кількість певних інгрідієнтів; Мінтай с\м-82 гр, цибуля-14 гр., яйця курячі-0,2 шт, сіль йодована-0,2 гр., перець чорний мелений0,1 гр.

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 120 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; 2 год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 8,91 г
Жири 1,46 г
З них : насичені
Вуглеводи 1,07 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 48,66кКал.

 

 

 

 

 

 

Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639 Інформація про страву
      1)Назва продукту); Каша пшенична 
2)перелік інгрідієнтів; Крупа пшенична, вершкове масло, сіль йодована.

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Молочні продукти,лактоза , глютен.
4)кількість певних інгрідієнтів; Крупа пшенична-48 гр., вершкове масло-2,4 гр., сіль йодована-0,4 гр.

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 120 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; 2 год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 4,84 г
Жири 3,32г
З них : насичені
Вуглеводи 25,24 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 151,92кКал.
 

 

 

 

 

 

Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639

 

 

 

 

 

 

Інформація про страву

      1)Назва продукту); Салат із буряка з ароматною олією 
2)перелік інгрідієнтів;  

Буряк, сіль йодована, сік лимона, орегано  сушений.

Соус « Ароматна олія» ( олія соняшникова рафінована, м»ята, орегано)

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість;
4)кількість певних інгрідієнтів;  

Буряк -129 гр, сіль йодована-0,3 гр., сік лимона-0,3 гр. оре гано  сушений-0,2 гр.

Соус « Ароматна олія» ( олія соняшникова рафінована -3 гр., м»ята-0,1гр., оре гано-0,1 гр.)

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 100 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; 1 год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 1,82 г
Жири 3,37г
З них : насичені
Вуглеводи 8,63 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 71,63кКал.
 

Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639

 

Інформація про страву

      1)Назва продукту); Вегетаріанський закритий пиріг 
2)перелік інгрідієнтів; Цибуля, морква, часник, олія соняшникова,картопля,сочевиця крупа,оре гано сухий, перець чорний мелений,томатна паста, сіль йодована.

 

3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Молочні продукти, лактоза
4)кількість певних інгрідієнтів; Цибуля-19 гр., морква-35 гр., часник-1,6 гр., олія соняшникова-1 гр.,картопля-116 гр.,сочевиця крупа-36 гр.,оре гано сухий 0,6 гр., перець чорний мелений-0,6 гр.,томатна паста-1 гр., сіль йодована-0,6 гр.

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 200 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; 2 год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 6,0 г
Жири 12,50г
З них : насичені
Вуглеводи 25,90 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 240,90кКал.
 

 

 

 

Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639

 

 

 

 

Інформація про страву

      1)Назва продукту); Фруктовий салат з родзинками
2)перелік інгрідієнтів; Банан свіжий, яблуко свіже, апельсин свіжий,  родзинки
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість;
4)кількість певних інгрідієнтів; Банан свіжий-45 гр., яблуко свіже-41 гр.

апельсин свіжий-34 гр.,  родзинки-16 гр.

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 100 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; 1 год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 3,03 г
Жири 9,87г
З них : насичені
Вуглеводи 23,24 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 195,9кКал.
 

 

 

 

 

 

 

Вимоги до законодавства  пункти ст.6 ЗУ 2639

 

 

 

 

 

 

 

Інформація про страву

      1)Назва продукту); Запіканка сирна 
2)перелік інгрідієнтів; Сир кисломолочний, цукор, яйця,олія соняшникова,сухарі панірувальні,сметана,ванільний цукор,куркума.
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; Молочні продукти,лактоза , глютен, яйця.
4)кількість певних інгрідієнтів; Сир кисломолочний-76 гр,цукор- 6гр,яйце-0,8 шт.,олія соняшникова-1,0 гр.,сухарі панірувальні-3,0 гр.,сметана-3,0гр.,ванільний цукор-0,2 гр,куркума-0,5 гр.
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція- 100 гр.
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; 1 год.
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ;
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.

ЗОШ № __________________________________

9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту;
     10)інформація про поживну цінність харчового продукту                                                   Маса порції- 100 гр.

 

Білки 14,45 г
Жири 9,04г
З них : насичені
Вуглеводи 13,87 г
З них : цукри
Сіль
Енергетична цінність 196,03кКал.

 

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *