Опис страв
Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 | Інформація про страву. | ||||||||||||||
1) Назва харчового продукту; | САЛАТ З КАПУСТИ З ЗЕЛЕНИМ ГОРОШКОМ | ||||||||||||||
2) перелік інгрудієнтів;
3) |
Капуста білокачанна, горошок зелений свіжоморожений, олія ароматна, олія соняшникова рафінована , мяти листя сушене, орегано сушений, насіння сояшника чищене, сіль харчова. | ||||||||||||||
4) речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | |||||||||||||||
5) кількість певних інгрідієнтів; | Капуста білокачанна – 83 гр, горошок – 9 гр., | ||||||||||||||
6) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 100 гр. | ||||||||||||||
7) мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | Не більше 4- ох годин | ||||||||||||||
8) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
9) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
11) інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 | Інформація про страву. |
1) Назва харчового продукту; | САЛАТ З КАПУСТИ З ЗЕЛЕНИМ ГОРОШКОМ |
Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 | Інформація про страву. | ||||||||||||||
1. Назва харчового продукту; | САЛАТ З КАПУСТИ ТА НАСІННЯ СОНЯШНИКОВОГО | ||||||||||||||
2. перелік інгрудієнтів; | Капуста білокачання. Горошок зелений., соус «Ароматна олія», насіння соняшникове, сіль йодована. | ||||||||||||||
3. речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | |||||||||||||||
4. кількість певних інгрідієнтів; | Капуста – 77,8 гр, горошоу зелений – 6.9 гр. соус «Ароматна олія» – 2.7 гр. | ||||||||||||||
5. кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 75 гр | ||||||||||||||
6. мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | Термін придатності – 1 година. | ||||||||||||||
7. будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | Температура подачі +8С, умови зберігання – при t +4…+8С | ||||||||||||||
8. найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
12.інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 75 гр.
|
Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 | Інформація про страву. | ||||||||||||||
1. Назва харчового продукту; | ШПУНДРА З КУРКОЮ | ||||||||||||||
2. перелік інгрудієнтів; | Філе куряче .буряк столовий, цибуля, цікор, часник,крохмал кукурудзяний, чорний перець, лимонний сік, олія рафінована. Вершкове масло, хмелі-сунелі. | ||||||||||||||
3. речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Вершкове масло – лактоза. | ||||||||||||||
4. кількість певних інгрідієнтів; | Філе куряче- 70,1г..буряк столовий – 46,9 гр, цибуля – 11,9гр, цікор – 2,0 гр, часник – 1,3 гр,крохмал кукурудзяний -4,0 гр, чорний перець – 0.1 гр, лимонний сік – 3,0 гр, олія рафінована – 2,0 гр., вершкове масло–1,0 гр, хмелі-сунелі–1,0гр. | ||||||||||||||
5. кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 100 гр | ||||||||||||||
6. мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | Термін придатності – не більше 2 годин. | ||||||||||||||
7. будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | Температура подачі +65-75С, умови зберігання – при t +4…+8С | ||||||||||||||
8. найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
12.інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 | Інформація про страву. | ||||||||||||||
1. Назва харчового продукту; | БУЛГУР ( розсипчатий) | ||||||||||||||
2. перелік інгрудієнтів; | Булгур, вода питна, сіль, олія соняшникова | ||||||||||||||
3. речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Булгур – глютен. | ||||||||||||||
4. кількість певних інгрідієнтів; | Булгур 48,0 гр , вода питна – 86.4 гр, сіль – 0,4 гр, олія соняшникова – 3,6 грн. | ||||||||||||||
5. кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 120 гр | ||||||||||||||
6. мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | Термін придатності – не більше 2 годин. | ||||||||||||||
7. будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | Температура подачі +65С | ||||||||||||||
8. найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
12.інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 | Інформація про страву. | ||||||||||||||
1. Назва харчового продукту; | РИБНІ НАГЕТСИ. | ||||||||||||||
2. перелік інгрудієнтів; | Філе риби зі шкірою промислового виробництва, хліб цільнозерновий, сіль, яйця курячі, борошно пшеничне, сухарі панірувальні, олія,. | ||||||||||||||
3. речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Риба, хліб – глютен, яйця, борошно пшеничне – глютен, сухарі панірувальні – глютен.. | ||||||||||||||
4. кількість певних інгрідієнтів; | Філе риби зі шкірою промислового виробництва 66,5 гр, хліб цільнозерновий – 17,5 гр, сіль – 0,2 гр, яйця курячі – 5.6 гр, борошно пшеничне – 5,6 гр, сухарі панірувальні – 7,0 гр, олія – 1,4 гр. | ||||||||||||||
5. кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 70 гр | ||||||||||||||
6. мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | Термін придатності – не більше 2 годин. | ||||||||||||||
7. будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | Температура подачі +65-75С. | ||||||||||||||
8. найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
12.інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 | Інформація про страву. | ||||||||||||||
1. Назва харчового продукту; | САЛАТ З МОРКВИ ТА КАПУСТИ ЗІ СМЕТАННО-ХРОНОВИМ СОУСОМ | ||||||||||||||
2. перелік інгрудієнтів; | Морква столова, капуста білокачанна, сметана 20% жирності, соус «Хрін», сіль. сік лимона, цукор | ||||||||||||||
3. речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Сметана – лактоза. | ||||||||||||||
4. кількість певних інгрідієнтів; | Морква столова – 80 гр, капуста білокачанна – 28,0 гр, сметана 20% жирності – 15,0 гр, соус «Хрін» – 1,0 гр, сіль – 0.3 гр. сік лимона – 2,0 гр, цукор – 1,0 гр. | ||||||||||||||
5. кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 100 гр | ||||||||||||||
6. мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | Термін придатності – не більше 1 годин. | ||||||||||||||
7. будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | Температура подачі +8 С, умови зберігання – при t +4…+8С | ||||||||||||||
8. найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
12.інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 | Інформація про страву. | ||||||||||||||
1. Назва харчового продукту; | КУРКА ЗАПЕЧЕНА В СОУСІ «ІМБИРНОМУ» | ||||||||||||||
2. перелік інгрудієнтів; | Стегно куряче, вода питна, крохмаль кукурудзяний, цукор, імбир сухий мелений, сіль, олія соняшникова. | ||||||||||||||
3. речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | |||||||||||||||
4. кількість певних інгрідієнтів; | Стегно куряче – 102,0 гр , вода питна – 9,3 гр, крохмаль кукурудзяний – 1,5 гр, цукор – 1.5 гр, імбир сухий мелений – 1,2 гр, сіль – 0,2 гр, олія соняшникова – 0,6 гр. | ||||||||||||||
5. кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 60 гр | ||||||||||||||
6. мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | Термін придатності – не більше 2 годин з моменту приготування. | ||||||||||||||
7. будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | Температура подачі +65-75 С. | ||||||||||||||
8. найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
12.інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 | Інформація про страву. | ||||||||||||||
1. Назва харчового продукту; | ОВОЧІ ПРИПУЩЕНІ З СОУСОМ «БЕШАМЕЛЬ» | ||||||||||||||
2. перелік інгрудієнтів; | Морква столова, горошок зелений, капуста білокачанна, соус «Бешамель», сіль йодована | ||||||||||||||
3. речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Соус «Бешамаль» – лактоза, глютен | ||||||||||||||
4. кількість певних інгрідієнтів; | Морква столова – 53,3 гр, горошок зелений, – 30,0 капуста білокачанна -25,0 гр, соус «Бешамель» 25.0 гр, сіль 0,3 гр -. | ||||||||||||||
5. кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 100 гр | ||||||||||||||
6. мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | Термін придатності – не більше 2 годин з моменту приготування. | ||||||||||||||
7. будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | Температура подачі +65 С. | ||||||||||||||
8. найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
12.інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 | Інформація про страву. | ||||||||||||||
1. Назва харчового продукту; | ГРЕЧАНА КАША З ЧЕБРЕЦЕМ. | ||||||||||||||
2. перелік інгрудієнтів; | Каша гречана, вода питна,сіль йодована, чебрець сухий, масло вершкове | ||||||||||||||
3. речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Масло вершкове – лактоза. | ||||||||||||||
4. кількість певних інгрідієнтів; | Каша гречана – 57,1, вода питна – 85,2 гр,сіль йодована – 0,4 гр, чебрець сухий – 0,2 гр, масло вершкове – 2,5 гр. | ||||||||||||||
5. кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 120 гр | ||||||||||||||
6. мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | Термін придатності – не більше 2 годин з моменту приготування. | ||||||||||||||
7. будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | Температура подачі +65 С. | ||||||||||||||
8. найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | Зберігати не більше 2 годин на марміті. | ||||||||||||||
12.інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 120 гр.
|
Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 | Інформація про страву. | ||||||||||||||
1. Назва харчового продукту; | РИС РОЗСИПЧАСТИЙ З ОРЕГАНО. | ||||||||||||||
2. перелік інгрудієнтів; | Рисова крупа, вода питна. сіль йодована, вершкове масло, орегано сушений. | ||||||||||||||
3. речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Масло вершкове – лактоза. | ||||||||||||||
4. кількість певних інгрідієнтів; | Рисова крупа – 43,4 гр, вода питна – 90.0 гр. сіль йодована – 0,4, вершкове масло – 3,0 гр, орегано сушений – 0,6 гр. | ||||||||||||||
5. кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 120 гр | ||||||||||||||
6. мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | Термін придатності – не більше 2 годин з моменту приготування. | ||||||||||||||
7. будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | Температура подачі +65-75 С. | ||||||||||||||
8. найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | Зберігати не більше 2 годин з моменту приготування на марміті. | ||||||||||||||
12.інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 120 гр.
|
Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 | Інформація про страву. | ||||||||||||||
1. Назва харчового продукту; | САЛАТ З ЯЄЦЬ ТА ЗЕЛЕНОГО ГОРОШКУ. | ||||||||||||||
2. перелік інгрудієнтів; | Яйця, горошок свіжеморожений, сіль йодована, олія соняшникова, сік лимонний . | ||||||||||||||
3. речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Яйця. | ||||||||||||||
4. кількість певних інгрідієнтів; | Яйця – 1 шт, горошок свіжеморожений – 60, гр, сіль йодована – 0,3 гр, олія соняшникова – 3,0 гр, сік лимонний – 0,5 гр. | ||||||||||||||
5. кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 100 гр | ||||||||||||||
6. мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | Термін придатності – не більше 1 годин з моменту приготування. | ||||||||||||||
7. будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | Температура подачі +8 С. Умови зберігання при t +4…+8С | ||||||||||||||
8. найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
12.інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 | Інформація про страву. | ||||||||||||||
1. Назва харчового продукту; | СОУС «БЕШАМЕЛЬ». | ||||||||||||||
2. перелік інгрудієнтів; | Борошно пшеничне цільнозернове, масло вершкове, молоко коровяче2,5%, мускатний горіх. сіль йодована. . | ||||||||||||||
3. речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Борошно – глютен, масло, молоко – лактоза.. | ||||||||||||||
4. кількість певних інгрідієнтів; | Борошно пшеничне цільнозернове – 5,3 гр, масло вершкове – 2,0 гр, молоко коровяче 2,5% – 95,0 гр, мускатний горіх – 0.6 гр. сіль йодована – 0.3 гр. | ||||||||||||||
5. кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 100 гр | ||||||||||||||
6. мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | Термін придатності – не більше 1 годин з моменту приготування. | ||||||||||||||
7. будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | Температура подачі +8 С. Умови зберігання при t +4…+8С | ||||||||||||||
8. найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
10.інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
12.інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
Вимога законодавства пункти ст 6. ЗУ 2639 | Інформація про страву. | ||||||||||||||
1) Назва харчового продукту; | САЛАТ З МОРКВИ, КАРРІ ТА СОУСА « ВІНЕГРЕТ» | ||||||||||||||
2) перелік інгрідієнтів; | Морква, каррі мелена. соус « Вінегрет»( оцет 9%, гірчиця харчова, олія соняшникова, сіль йодована,цукор)
|
||||||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Гірчиця , лактоза | ||||||||||||||
4) кількість певних інгрідієнтів; | Морква -121 гр., Каррі мелена- 0,5 гр., Сіль йодована-0,3 гр.
Соус « Вінегрет» ( Оцет 9%-0,2 гр, гірчиця харчова-0,4 гр., олія соняшникова 3,0 гр., сіль йодована -0,1 гр., цукор- 0,2 гр.)
|
||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 100 гр. | ||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | 1 година | ||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10) інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
Вимоги законодавства пункти ст. 6ЗУ2639 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1) Назва харчового продукту; | Омлет | ||||||||||||||
2) перелік інгрідієнтів; | Яйце куряче, молоко 2,5%, крохмаль кукурудзяний, сіль йодована, олія соняшникова рафінована.
|
||||||||||||||
3) речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Глютен або його сліди,лактоза, молочні продукти, яйця. | ||||||||||||||
4) кількість певних інгрідієнтів; | Яйце куряче-1 шт, молоко 2,5%-7,5 гр., борошно-5,0 гр., сіль йодована-0,2., олія соняшникова рафінована-0,3 гр.
|
||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 50 гр. | ||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | 30 хв. | ||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10) інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
Вимоги законодавства пункти ст. 6ЗУ2639 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1)Назва харчового продукту; | Макарони відварені | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | Макаронні вироби
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Глютен або його сліди,лактоза, молочні продукти, яйця. | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; | Макаронні вироби-4,08гр
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 120 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | Не більше 4-ох годин | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
Вимоги до законодавства пункти ст. 6 ЗУ 2639 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1)Назва продукту); | Салат із буряка з сметаною | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | Буряк , сметана, сіль йодована, перець чорний,хмелі сунелі.
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | лактоза, молочні продукти | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; | Буряк-113 гр , сметана-16гр, сіль йодована-3 гр, перець чорний-1 гр.,хмелі сунелі-2гр.
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 100 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | 1 год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1)Назва продукту); | Курка тушкована в соусі гуляш з кмином | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | Філе куряче, томатна паста, кмин сухий(зерна), сіль йодована, паприка мелена, цукор, олія соняшникова.
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | |||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; | Філе куряче-70гр., томатна паста-10 гр., кмин сухий(зерна)-3 гр., сіль йодована-2 гр., паприка мелена-6 гр., цукор-0,7гр., олія соняшникова-1 гр.
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 70 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | Не більше 2 год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 |
Інформація про страву |
||||||||||||||
1)Назва продукту); | Картопляне пюре з орегано | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | Картопля, орегано сухий, масло вершкове молок, сіль йодована.
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Молочні продукти, лактоза | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; | Картопля-160 гр., орегано сухий-0,3 гр., масло вершкове-2,4 гр., молоко-18 гр., сіль йодована-0,4гр.
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 120 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | Не більше 2 год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 |
Інформація про страву |
||||||||||||||
1)Назва продукту); | Чай з молоком | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; |
Чорний чай, молоко 2,5%, ванільний цукор.
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Молочні продукти, лактоза | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; |
Чорний чай-0,6 гр., молоко 2,5%-120 гр, ванільний цукор-0,6 гр.
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 200 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | Не більше 1-2 год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1)Назва продукту); | Салат з запеченої капусти та родзинок | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | Капуста білокачанна, сік лимона, олія соняшникова, сіль йодована, родзинки, горіх мускатний мелений.
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | |||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; |
Капуста білокачанна-103 гр., сік лимона-0,8 гр., олія соняшникова-2,6 гр., сіль йодована-0,2 гр., родзинки-6,9 гр., горіх мускатний мелений-0,15 гр..
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 75 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | 1 год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1)Назва продукту); | Куліш з курячим м»ясом | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | Філе куряче , крупа пшоняна , цибуля ріпчаста , морква, часник сухий , сіль йодована , перець чорний мелений, паприка мелена куркума мелена, томатна паста, олія рослинна рафінована ,вершкове масло.
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Лактоза, молочні продукти | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; |
Філе куряче-70гр., крупа пшоняна-39 гр., цибуля ріпчаста-15 гр., морква-16,8 гр.,часник сухий-0,9 гр., сіль йодована-0,5гр., перець чорний мелений-0,2 гр., паприка мелена-0,5 гр., куркума мелена-3,6 гр., томатна паста-3,6 гр., олія рослинна рафінована-3,6 гр.,вершкове масло-1,8 гр..
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 180 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | Не більше 2-ох год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1)Назва продукту); | Какао з молоком | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | Какао-порошок, молоко 2,5%.
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Лактоза, молочні продукти | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; |
Какао-порошок-1,53 гр., молоко 2,5%- 85 гр..
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 180 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | 1 год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
|
|||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1)Назва продукту); | Салат з моркви, сиру та сметаною | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; |
Морква, сир твердий, сметана, сіль йодована.
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Лактоза, молочні продукти | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; |
Морква-100 гр., сир твердий-13 гр., сметана-12 гр., сіль йодована0,3 гр.
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 100 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | 1 год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
|
|||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1)Назва продукту); | Запечена риба з морквою та цибулею у соусі «Бешамель» | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; |
Хек с\м, сіль йодована, перець чорний мелений, морква, цибуля, гвоздика суха мелена,олія соняшникова для змащування деко. Соус « Бешамель»( борошно пшеничне, масло вершкове, молоко 2,5%, мускатний горіх, сіль йодована).
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Риба, глютен або його сліди , лактоза, молочні продукти | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; | Хек с\м-70 гр., сіль йодована-0,2гр., перець чорний мелений-0,1 гр., морква-7,5 гр., цибуля-7 гр., гвоздика суха мелена-0,1 гр.,олія соняшникова для змащування деко-1,2 гр..
Соус « Бешамель»-9 гр.( борошно пшеничне-0,5 гр.масло вершкове-0,2гр., молоко 2,5%-9гр., мускатний горіх-0,06гр., сіль йодована0,03 гр.).
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 60 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | 2 год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 |
Інформація про страву |
||||||||||||||
1)Назва продукту); | Рис з кмином | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; |
Крупа рисова, сіль йодована, кмин сухий ( зерно), вершкове масло.
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Молочні продукти, лактоза | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; |
Крупа рисова-43 гр., сіль йодована-0,4 гр., кмин сухий ( зерно)-0,6 гр., вершкове масло-3гр.
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 120 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | Не більше 2 год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 |
Інформація про страву |
||||||||||||||
1)Назва продукту); | Салат з моркви з родзинками та сметаною | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | Морква ,родзинки, сметана 20%, кориця мелена, цукор
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Молочні продукти, лактоза | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; | Морква-97,3гр. ,родзинки-10,2 гр. сметана 20%-15 гр., кориця мелена-0,3 гр., цукор-3, гр.. | ||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 100 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | 1 год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 |
Інформація про страву |
||||||||||||||
1)Назва продукту); | Запіканка сирна з бананом та сметаною | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | Сир кисломолочний, крупа манна, цукор, банан свіжий, олія соняшникова рафінована, сухарі панірувальні, сметана, ванільний цукор, куркума, сметана для подачі.
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Молочні продукти, лактоза, глютен | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; | Сир кисломолочний-100 гр., крупа манна-8 гр., цукор-8 гр., банан свіжий-90 гр., олія соняшникова рафінована-1,8 гр., сухарі панірувальні- 5,4 гр., сметана-5,4гр, ванільний цукор-0,4 гр., куркума-0,9гр., сметана для подачі-15 гр.
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 180 гр./15гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | 1 год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 |
Інформація про страву |
||||||||||||||
1)Назва продукту); | Узвар з суміші сухофруктів ( без цукру) | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | Сухофрукти.
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | |||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; | Сухофрукти-22,5 гр.
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 150 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | 2-3 год. після охолодження | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 |
Інформація про страву |
||||||||||||||
1)Назва продукту); | Йогурт. Молоко та молочні продукти | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | йогурт | ||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Молочні продукти, лактоза | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; | Йогурт-0,125 | ||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 125гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | 1-2 год. з моменту порціонування | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639
|
Інформація про страву |
||||||||||||||
1)Назва продукту); | Фрукти. Десертні страви | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | Апельсин,Банан, Мандарин,Яблуко
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | |||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; | Апельсин-100 гр. банан-100гр., мандарин-100гр., яблуко-100 гр.
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 100 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | Нарізані фрукти зберіганню не підлягають, після механічної кулінарної обробки відразу реалізовуються. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 |
Інформація про страву |
||||||||||||||
1)Назва продукту); | Курячі нагетси | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | Філе куряче, перець чорний мелений, сіль йодована, хліб цільнозерновий, борошно пшеничне, яйця курячі, молоко пастеризоване, панірувальні сухарі, олія соняшникова для деко.
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Глютен або його сліди, молочні продукти, лактоза, яйця | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; | Філе куряче-68 гр., перець чорний мелений-0,1 гр., сіль йодована-0,3 гр., хліб цільнозерновий-8,5 гр., борошно пшеничне-8,5 гр., яйця курячі-0,3шт., молоко пастеризоване-6,8 гр., панірувальні сухарі-8,5 гр, олія соняшникова для деко1,3 гр..
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 85 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | Не більше 2-ох год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 |
Інформація про страву |
||||||||||||||
1)Назва продукту); | Соус « Кетчуп» | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | Томатна паста, гвоздика ціла суха, цукор, сіль йодована, крохмаль картопляний, часник сухий.
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Глютен або його сліди,молочні продукти, лактоза, яйця. | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; | Томатна паста-5,3 гр., гвоздика ціла суха-0,1гр., цукор-1,3 гр., сіль йодована-0,1 гр., крохмаль картопляний-0,7 гр., часник сухий-0,8 гр.
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 25гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | 1 -2 год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 |
Інформація про страву |
||||||||||||||
1)Назва продукту); | Овочева паелья з куркумою | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; |
Олія соняшникова, морква, циуля, крупа рисова,куркума мелена, масло вершкове., томатна паста., сіль йодована Овочевий бульйон ( морква, селера., цибуля., часник сухий., лист лавровий, перець духм»яний, перець чорний мелений.)
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Молочні продукти, лактоза,селера | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; | Олія соняшникова-2,4 гр. , морква- 16 гр., цибуля-14 гр, крупа рисова-36гр., куркума мелена-0,7 гр., масло вершкове-1,8 гр., томатна паста-3,8 гр., сіль йодована-0,4 гр.
Овочевий бульйон -84 гр.( морква-6 гр., селера-6 гр., цибуля-2 гр., часник сухий-1 гр., лист лавровий, перець духм»яний, перець чорний мелений.)
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 120гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | 2 год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
1)Назва продукту); | Печеня по-домашьому з куркою | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | Філе куряче, морква,картопля,олія соняшникова, вершкове масло, цибуля, сіль йодована, коріандр сухий, перець чорний мелений, томатна паста.
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Молочні продукти, лактоза | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; |
Філе куряче-72 гр., морква-18 гр.,картопля-152 гр.,олія соняшникова-3,6 гр., вершкове масло-1,8 гр., цибуля-16 гр, сіль йодована-0,5 гр., коріандр сухий-4 гр., перець чорний мелений-0,2 гр, томатна паста-9 гр. |
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 180 гр.. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | Не більше 2-ох год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 | Інформація про страву | ||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1)Назва продукту); | Напій « Ранок» з молоком | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | Напій « Ранок», молоко 2,5%.
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Лактоза, молочні продукти | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; | Напій « Ранок»-5 гр., молоко 2,5%- 85 гр..
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 200 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | 1 год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
|
|||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1)Назва продукту); | Салат з моркви, яблук та соусом вінегрет | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | Морква , яблуко. Соус « Вінегрет»( оцет 9%, гірчиця харчова, олія соняшникова, сіль йодована, цукор.)
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Гірчиця. | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; | Морква-75 гр. , яблуко-47 гр.. Соус « Вінегрет»( оцет 9%-0,2 гр., гірчиця харчова-0,4 гр., олія соняшникова-3 гр., сіль йодована-0,1 гр., цукор-0,2 гр.)
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 100 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | 1 год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1)Назва продукту); | Фрикаделькі рибні | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | Мінтай с\м, цибуля, яйця курячі, сіль йодована, перець чорний мелений.
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Риба, яйця | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; | Мінтай с\м-82 гр, цибуля-14 гр., яйця курячі-0,2 шт, сіль йодована-0,2 гр., перець чорний мелений0,1 гр.
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 120 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | 2 год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
|
|||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 | Інформація про страву | ||||||||||||||
1)Назва продукту); | Каша пшенична | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | Крупа пшенична, вершкове масло, сіль йодована.
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Молочні продукти,лактоза , глютен. | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; | Крупа пшенична-48 гр., вершкове масло-2,4 гр., сіль йодована-0,4 гр.
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 120 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | 2 год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 |
Інформація про страву |
||||||||||||||
1)Назва продукту); | Салат із буряка з ароматною олією | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; |
Буряк, сіль йодована, сік лимона, орегано сушений. Соус « Ароматна олія» ( олія соняшникова рафінована, м»ята, орегано)
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | |||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; |
Буряк -129 гр, сіль йодована-0,3 гр., сік лимона-0,3 гр. оре гано сушений-0,2 гр. Соус « Ароматна олія» ( олія соняшникова рафінована -3 гр., м»ята-0,1гр., оре гано-0,1 гр.)
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 100 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | 1 год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 |
Інформація про страву |
||||||||||||||
1)Назва продукту); | Вегетаріанський закритий пиріг | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | Цибуля, морква, часник, олія соняшникова,картопля,сочевиця крупа,оре гано сухий, перець чорний мелений,томатна паста, сіль йодована.
|
||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Молочні продукти, лактоза | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; | Цибуля-19 гр., морква-35 гр., часник-1,6 гр., олія соняшникова-1 гр.,картопля-116 гр.,сочевиця крупа-36 гр.,оре гано сухий 0,6 гр., перець чорний мелений-0,6 гр.,томатна паста-1 гр., сіль йодована-0,6 гр.
|
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 200 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | 2 год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 |
Інформація про страву |
||||||||||||||
1)Назва продукту); | Фруктовий салат з родзинками | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | Банан свіжий, яблуко свіже, апельсин свіжий, родзинки | ||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | |||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; | Банан свіжий-45 гр., яблуко свіже-41 гр.
апельсин свіжий-34 гр., родзинки-16 гр. |
||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 100 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | 1 год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|
||||||||||||||
Вимоги до законодавства пункти ст.6 ЗУ 2639 |
Інформація про страву |
||||||||||||||
1)Назва продукту); | Запіканка сирна | ||||||||||||||
2)перелік інгрідієнтів; | Сир кисломолочний, цукор, яйця,олія соняшникова,сухарі панірувальні,сметана,ванільний цукор,куркума. | ||||||||||||||
3)речовин та харчових продуктів, які спичиняють алергічні реакції або непереносимість; | Молочні продукти,лактоза , глютен, яйця. | ||||||||||||||
4)кількість певних інгрідієнтів; | Сир кисломолочний-76 гр,цукор- 6гр,яйце-0,8 шт.,олія соняшникова-1,0 гр.,сухарі панірувальні-3,0 гр.,сметана-3,0гр.,ванільний цукор-0,2 гр,куркума-0,5 гр. | ||||||||||||||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція- 100 гр. | ||||||||||||||
6)мінімальний термін придатності або дата « вжити до» ; | 1 год. | ||||||||||||||
7)будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання ( за потреби) ; | |||||||||||||||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів; | ПП СТРЕЛЬЧУК Н.П. Сумська обл. м. Конотоп.
ЗОШ № __________________________________ |
||||||||||||||
9)інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких ускладнює належне використання харчового продукту; | |||||||||||||||
10)інформація про поживну цінність харчового продукту | Маса порції- 100 гр.
|